Productie | Cahiers Fonds SvL

Cahier Fonds Sluyterman van Loo Beverwijk productie projectleiding drukwerkbegeleiding eindredactie Sanneke van Hassel Jannie Regnerus Malin Persson Annet Schaap Arjen van Veelen Aram Tanis

Cahiers Fonds Sluyterman van Loo

 
Fonds Sluyterman van Loo heeft een serie cahiers uitgeven, waarvan jaarlijks een nieuwe editie gelijktijdig met hun online jaarverslag verscheen. Voor elk cahier werden een auteur en een kunstenaar uitgenodigd om nieuw werk te maken rondom het thema ouderen. STAMET PROJECTS stelde de edities samen van 2013 (Sanneke van Hassel en Annet Schaap), 2014 (Jannie Regnerus en Malin Persson) en 2015 (Arjen van Veelen en Aram Tanis). Daarbij heeft STAMET PROJECTS de eindredactie en het persklaar maken van de tekst verzorgd en het hele productieproces geleid.

Het cahier heeft de vorm van een oblong boekje met een inlegvel. Het losbladige vel bevat een samenvatting van het jaarverslag van het desbetreffende jaar; de boekjes zelf zijn door hun unieke karakter een verzamelobject.

‪→ Bij Fonds Sluyterman van Loo zijn diverse edities van het cahier kosteloos verkrijgbaar. Download Cahier 2013, 2014 en 2015.
 

Meer productie

© 2019 Roos Stamet-Geurs