Productie | Reinwardt Memorial Lecture

Marcos Buser productie projectleiding drukwerkbegeleiding eindredactie Reinwardt Memorial Lecture  Reinwardt Academie Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten Rubbish Theory. The Heritage of Toxic Wast Riemer Knoop

Reinwardt Memorial Lecture 2015

 
Jaarlijks nodigt de Reinwardt Academie een expert op het gebied van cultureel erfgoed en/of museologie uit voor de Reinwardt Memorial Lecture en geeft de lezing aansluitend uit in boekvorm. In 2015 sprak de Zwitserse toxicoloog Marcos Buser over kernafval als ‘ongewenst erfgoed’; de bijbehorende publicatie werd in 2016 door STAMET PROJECTS verzorgd.

STAMET PROJECTS stelde een projectplanning op en redigeerde de tekst, in samenspraak met de vertaler en de lector van de Reinwardt Academie. Vervolgens coördineerde STAMET PROJECTS de vormgeving en deed de beeldredactie. STAMET PROJECTS was verantwoordelijk voor de keuze en het budget voor de drukker en controleerde alle opmaak- en drukproeven. De publicatie werd tijdens de Reinwardt Memorial Lecture 2016 gepresenteerd en met veel enthousiasme ontvangen.

‪→ Download Rubbish Theory. The Heritage of Toxic Waste, M. Buser, Reinwardt Academie (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten), 2016, ISBN 978-90-71681-18-9.
 

Meer productie

© 2019 Roos Stamet-Geurs