Strategie

Zonder de aandacht van je lezers is je tekst verloren. Bepaal daarom het doel én je doelgroep voordat je ook maar een letter op papier hebt. STAMET PROJECTS bakent je onderwerp af en stelt kaders op die het uitgangspunt voor je tekst vormen. Dit zorgt voor een strategisch raamwerk, waarbij jij zelf de onderdelen kunt invullen. STAMET PROJECTS levert de structuur, zodat jij je creativiteit alle ruimte kunt geven. 

Vraagt de tekst om voorbereidend onderzoek? STAMET PROJECTS doet deskresearch, waaronder literatuur- en concurrentieonderzoek, en neemt interviews af. Natuurlijk kan STAMET PROJECTS op basis van de vastgestelde strategie en het eventuele onderzoek ook je complete tekst verzorgen.


Roos wist voor onze brochure over nalatenschappen de juiste toon te treffen, passend bij de organisatie en bij het onderwerp. Dat was eerder drie andere grotere bureaus niet gelukt. Het College van Regenten veronderstelde dat de brochure door een heel team van tekstschrijvers was geschreven en was verbaasd dat het een soloproductie bleek te zijn.

Stichting RCOAK | Frieda de Pater (directeur)

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.