Advies

Ik bied een creatief perspectief op je doel, om dit vervolgens te vertalen naar een werkbare aanpak. Ik zie meteen waar het rammelt en leg verbanden buiten de gangbare structuren. Wat mij betreft zijn er altijd méér wegen die naar Rome leiden. Zet me in als sparringpartner voor jezelf of als onafhankelijke derde in je team. Ik zorg voor vertrouwen en neem mensen mee op de voorgestelde koers.

➤ Bekijk recente opdrachten op LinkedIn

Communicatie

Wil je als non-profitorganisatie de volgende stap zetten? Ik geef strategisch advies over betekenisvolle positionering en over inclusieve communicatie. Ik help je om tot een passend communicatieconcept te komen en laat zien met welke communicatiemiddelen je jouw impact vergroot. Ik schakel snel en ben gewend om namens opdrachtgevers freelancers aan te sturen, zoals vormgevers, fotografen en videomakers.

Onderzoek

Mijn academische achtergrond vormt een stevige basis voor mijn onderzoekswerk: deskresearch, documentanalyse, descriptief onderzoek, literatuuronderzoek en diepte-interviews. Bij elk type onderzoek zet ik in op herkenning en verbinding. Bovendien adviseer ik over toegankelijke presentatievormen en manieren om onderzoeksresultaten inzichtelijk te maken voor een breed publiek.